Zienn - opvang en ondersteuning

0900 118 88 81

Boek en beleef de Escaperoom 'Unlock Tolerance'

2 juli 2018

Hoe reageert men op mensen met onbegrepen gedrag? GGZ Friesland, Zienn en Suksawat startten een undercoveractie om dat te ontdekken: de campagne ‘Tolerant Friesland’. Met onder meer een unieke escaperoom.

Escaperoom Unlock Tolerance

Hoofdpersoon in de campagne is de verwarde vrouw Emma die met baby(pop) in Leeuwarden loopt. Wat doen we als we Emma tegenkomen? Sommige bieden hulp, anderen lopen voorbij. Wat kun je doen? Ook daar is in de campagne aandacht voor. Onderdelen van de campagne zijn social media-posts, een kort filmpje, een documentaire én de escaperoom Unlock Tolerance.

Uniek

Achter onbegrepen gedrag schuilt altijd een verhaal. Bezoekers van de escaperoom ontrafelen al puzzelend het verhaal van Hendrik – de vader van Emma: hoe komt het dat zijn leven ontspoorde? Spanning gegarandeerd! Een unieke en leerzame ervaring met een belangrijke boodschap, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Boek en beleef het via www.unlocktolerance.nl.

Het hoe en wat van de campagne

Meer weten over het waarom, hoe en wat van de tolerantiecampagne. Lees dan dit artikel op de site van GGZ Friesland eens. Of deze van Suksawat.

Terug naar het nieuwsoverzicht