Zienn - opvang en ondersteuning

0900 118 88 81

Muziek in de Algemene Opvang - 10 december

5 december 2017

Er klinkt muziek in de Algemene Opvang van Zienn op zondagmiddag 10 december tussen 12.00 en 17.00 uur! We doen namelijk mee aan ‘Muziek bij de Buren’; hét huiskamerfestival van Nederland. De bands Tolls en Sequens treden die middag op in onze centrale huiskamer aan de Nieuweweg 3 in Leeuwarden. Muziekliefhebbers zijn welkom!

Muziek in 20 huiskamers

In veel Nederlandse steden veranderen huiskamers in knusse muziekpodia. Muziekliefhebbers kunnen in Leeuwarden op muziekroute langs 20 huiskamers in en om het stadscentrum. Diverse genres worden gebracht: jazz, klassiek, pop, enzovoort. De bezoeker ontmoet muzikanten, ontdekt opkomend en gearriveerd muzikaal talent én maakt kennis met de stad en haar bewoners. Zoals met de Algemene Opvang in hartje Leeuwarden waar 40 mensen wonen.

Aftrap bij Zienn

De aftrap van de Muziek bij de Buren in Leeuwarden is in de Algemene Opvang aan de Nieuweweg 3 om 12.00 uur. Er is de hele middag muziek in onze huiskamer van Tolls en Sequens. Met de catering zit het ook goed: koffie, thee, eigengemaakte lekkernijen uit de bakkerij van opvangorganisatie Fier! De afsluiting van het muziekfestival Leeuwarden is om 17.00 uur in poppodium De Neushoorn.

Programma

Het programma in Leeuwarden is te vinden via muziekbijdeburen.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht