Zienn - opvang en ondersteuning

0900 118 88 81

OMZIENN: HET MAGAZINE VAN ZIENN

Omzienn’ is het magazine van Zienn. Een magazine boordevol artikelen en interviews die samen het verhaal van Zienn vertellen. Het verhaal over de kracht van mensen die het alléén niet redden. En hoe je die kracht naar boven haalt, samen met medewerkers van Zienn en de ketenpartners van Zienn. ‘OmZienn’ valt 16 december bij ketenpartners op de mat. Hebt u geen exemplaar ontvangen? Bestellen kan ook via communicatie@zienn.nl

De titel ‘Omzienn’ is niet toevallig gekozen. Wij ‘zien om’ naar de meest kwetsbaren in de samenleving. Zoals Jan, Ilona, Daan, Anton en Jolanda. In Omzienn leest u hoe zij met hulp van Zienn weer grip kregen op hun leven. Weer verder kunnen.

Ook Zienn gaat verder. Met ingang van 2015 gaat de ondersteuning van de kwetsbare burger immers drastisch op de schop. Zienn maakt daarom heldere keuzes. Want wij willen ook in de toekomst een onmisbare rol blijven spelen en bewegen mee met de ontwikkelingen. Daarin gaan we ver. Hoe ver? Dat leest u in Omzienn, maar ook in ons beleidsplan 2015-2018.

Wij wensen u veel leesplezier….