Zienn - opvang en ondersteuning

0900 118 88 81

Kom speeddaten met Zienn!

Zienn is regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers. We hebben veel te bieden: boeiend werk, bijzondere doelgroep, vakinhoudelijke trainingen, leuke collega’s. Zienn in het kort? We werken met mensen die dakloos zijn of dat dreigen te worden. Met opvang, wonen en thuisondersteuning bieden we ze nieuwe kansen in het leven. De achtergrond onze doelgroep is soms moeilijk, maar zelden kleurloos. Wij begeleiden met aandacht en met respect voor iemands verhaal en eigenheid. Niet iemands problemen, maar wensen en talenten staan voorop in de begeleiding. Krachtwerk is onze begeleidingsmethodiek: we helpen mensen hun krachten te (her)ontdekken en motiveren hen deze in te zetten om weer het beste van het leven te maken.

Nieuwsgierig? Kom 2 oktober speeddaten!

Nieuwsgierig? Kom dan kennismaken in een speeddate op 2 oktober! Je kunt speeddaten in 2 van onze locaties:

 • in de Algemene Opvang, Nieuweweg 3  Leeuwarden, 2 oktober tussen 09.00 tot 13.00 uur (kom lopend, op de fiets of parkeer in garage De Klanderij of garage Zaailand)
 • in Crisisopvang Leek, Oldebertweg 61  Leek, 2 oktober tussen 09.00 tot 13.00

Aanmelden voor de speeddag is niet nodig, loop maar binnen! Wij vertellen je over ons en wat we je te bieden hebben. En we horen graag over jou. Wie weet, hebben we een match! We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met onze doelgroep en over de juiste papieren beschikt. Neem je je cv mee?

Wie zoeken wij?

 • medewerkers Wonen en Welzijn (te vergelijken met assistent-begeleider). Meestal vanuit de Flexpool*.  Diploma: MBO 4 richting agogisch werk. Check de vacaturetekst.
 • nachtwakers / portiers/ beveiligers. Meestal vanuit de Flexpool*. Diploma: Beveiliging MBO 2. Check de vacaturetekst.
 • soms is er vacatureruimte op een van onze locaties, zoals NU. We zoeken namelijk:
  • 8 medewerkers Wonen en Welzijn voor een nieuw te vormen huisteam in onze voorziening Wonen Oldegalileën Leeuwarden (check de vacaturetekst)
  • 1 medewerker Wonen en Welzijn voor in de Algemene Opvang Leeuwarden (check de vacaturetekst)
  • 1 begeleider voor in Crisisopvang Burgum (check de vacaturetekst)

*Over de Flexpool

De meeste (niet alle) vacatures voor medewerker Wonen en Welzijn zijn veelal vanuit Flexpool. Vanuit de Flexpool ga je op basis van oproepcontact (minimaal 16 uur) aan de slag op veel van onze voorzieningen en die van onze samenwerkingspartner Het Kopland. De locaties zitten in Friesland, Groningen en Drenthe; we houden vanzelfsprekend rekening met waar je woont, zodat je reisafstand behapbaar blijft.

Meer over Zienn?

Meer weten over Zienn? Surf eens rond op deze website. Je leest er alles over onze doelgroep, ons aanbod, onze krachtgerichte werkwijze. Op de hoogte blijven: volg ons via Linkedin, Twitter en/of Facebook.