Regio’s en verwijzen

Wilt u weten waar de locaties van Zienn zitten? Selecteer hieronder een gemeente en er verschijnt een overzicht per gemeente. U ziet ook onder welke Zienn-regio de locatie valt.

Wij werken met een regio-indeling, waarbij één regio meerdere gemeenten omvat. Met deze regio-indeling kunnen we mensen in of vlakbij de eigen omgeving ondersteunen. We staan hiermee bovendien ook dichter bij gemeentelijke wijk- en gebiedsteams, andere verwijzers en ketenpartners.

Iedere regio wordt aangestuurd door een hoofd. Voor gesprekken over samenwerking of maatschappelijke opvang in de gemeente is hij of zij de contactpersoon.

Wilt u een cliënt naar ons verwijzen of bij ons aanmelden? Dat kan via het Aanmeldpunt.

Dienstenboek

Voordat u iemand naar ons gaat verwijzen, heeft u misschien specifieke vragen, zoals: Wat is de doelgroep van deze locatie? Welke instroomcriteria zijn er? Hoe zit het met contra-indicaties? De antwoorden op deze vragen vindt u in het Diensten- en productenboek van Zienn. Bij specifieke vragen over wel of niet iemand naar ons verwijzen kunt u ook bellen met de intaker in de regio of van de voorziening.

Aanbod, intaker en hoofd per gemeente/regio

Met onderstaande zoekfunctie ontdekt u onder welke Zienn-regio een gemeente valt en wat ons aanbod in de betreffende regio is. Bovendien vindt u de gegevens van het hoofd en de intaker in de regio.

Ambulante ondersteuning (woonondersteuning aan huis, pre- en interventiewerk) is er in alle gemeenten in Friesland, Groningen en Drenthe. De opvang- en woonvoorzieningen zitten verspreid over deze provincies.

 

Selecteer uw gemeente