Zienn - opvang en ondersteuning

0900 118 88 81

Vrijwilliger worden bij Skrep

Skrep zoekt

Skrep zoekt regelmatig enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Skrep biedt zinvol werk en dagbesteding aan dak- en thuisloze mensen uit Leeuwarden. Als vrijwilliger levert u een bijdrage aan de werkprojecten van SKREP. Affiniteit met de doelgroep is belangrijk.

Dit houdt het vrijwilligerswerk bij Skrep in

U werkt samen met een begeleider van Skrep, die het project leidt. U heeft aandacht voor onze cliënten, biedt een luisterend oor en geeft (praktische) ondersteuning aan de begeleider. Daarnaast werkt u ook echt mee met de projecten.

De werkzaamheden in de projecten zijn niet het hoofddoel, maar een middel tot contact. Wij werken ook op festivals, wat betekent dat wij soms een beroep op u doen om in het weekend aan de slag te gaan. Natuurlijk gaat dit in overleg met u.

De projecten zijn:

  • Textiel sorteren;
  • Zwerfvuil opruimen;
  • Het project Creatief;
  • Groenonderhoud

Werktijden

Skrep biedt de projecten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 009:15 tot 12:00 uur en van 12.45 tot 15.30 uur. Wij zoeken momenteel specifiek iemand voor op de vrijdagen.

Belangstelling?

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Marjan Bakhuijsen van Skrep op telefoonnummer 06 17 29 40 92 of via de mail m.bakhuijsen@zienn.nl. U kunt ook onderstaand aanmeldformulier invullen en verzenden. Bedankt alvast!

 

Ja, ik wil graag vrijwilliger worden bij Skrep van Zienn